Moottoriurheilu on valloittanut suomalaisten sydämet

Suomea on kutsuttu maailman nopeimmaksi kansaksi. Tämä johtuu siitä, että verrattain pieni Suomi on tuottanut maailmalle monia maailmanmestareita moottoriurheilun eri luokkiin. Suomi on saavuttanut menestystä niin radoilla, rallissa, moottoripyörissä kuin myös vesillä. Suomalaisten menestys ei ole yllättävää, sillä monet opettelevat autonhallintaa jo varhaisessa vaiheessa niin sanottujen peltoautojen parissa.

Tässä artikkelissa luodaan katsaus suosituimpiin moottoriurheilulajeihin ja niissä kilpailleisiin tai kilpaileviin suomalaisiin moottoriurheilutähtiin.

Keke Rosberg toi Formula ykköset suomalaisten tietoisuuteen

Vuonna 1982 Keijo “Keke” Rosberg teki tempun, johon harva tuskin muutamaa vuotta aiemmin usko: hänestä tuli ensimmäinen suomalainen Formula 1 -sarjan maailmanmestari. Hammaslääkärin uraa aikoinaan harkinnut Rosberg päätyi autourheiluun, ja nousi lopulta Formula 1 -sarjaan vuonna 1978. Kaudelle 1982 Rosberg siirtyi Williams-tallin kuljettajaksi ja sai alleen kilpailukykyisen auton. Kausi päättyi Rosbergin mestaruusjuhliin. Suomessa eduskunnan puhemies Johannes Virolainen sanoikin Rosbergin ajaneen Suomen maailmankartalle.

Häkkinen ja Räikkönen nostattivat F1-huumaa Suomessa

Monet suomalaiset varmasti muistavat F1-huuman, jonka Mika Häkkinen sai aikaan vuosina 1998 ja 1999. Häkkinen oli kilpaillut McLarenilla jo muutaman vuoden ajan, kunnes otti ensimmäisen voittonsa Jerezin radalla kauden 1997 päätteeksi. Seuraavasta kaudesta tuli Häkkisen kannalta menestyksekäs: hän taisteli maailmanmestaruudesta Ferrarin Michael Schumacherin kanssa. Mestaruus ratkesi Häkkiselle kauden viimeisessä kisassa Suzukassa ja seuraavana vuonna Häkkinen uusi mestaruutensa.

Suomalaisten täytyi odottaa aina vuoteen 2007 seuraavaa suomalaista maailmanmestaria. Kimi Räikkönen oli lähellä mestaruutta vuonna 2003, mutta jäi hopealle Schumacherin viedessä mestaruuden. Kauden 2006 jälkeen Räikkönen jätti McLarenin ja siirtyi Ferrarille. Kaudesta 2007 tuli ikimuistoinen, kun Räikkönen, tallikaveri Felipe Massa sekä McLarenin Fernando Alonso ja Lewis Hamilton taistelivat mestaruudesta. Monien vaiheiden jälkeen Räikkönen onnistui voittamaan mestaruuden pisteen erolla Hamiltoniin ja Alonsoon.

Ralliautoilun monet suomalaismenestyjät

Ralliautoilu on monelle suomalaiselle tuttu laji ja sen seuraaminen onnistuu paikan päällä helpommin, kuin formuloiden, sillä Suomessa on järjestetty pitkään MM-osakilpailu Keski-Suomessa. Tuo kisa tunnettiin aikoinaan Jyväskylän suurajoina, mutta sponsorin myötä nimi vaihtui Neste Ralliksi vuonna 1997. Kisa on varmasti innoittanut monia suomalaisia rallifaneja ralliautoilun pariin. Suomalaisen rallimenestyksen uranuurtajiin voi laskea muun muassa Timo Mäkisen, joka tunnettiin maailmalla lempinimellä “The Flying Finn”.

Timo Mäkisen ohella Suomen mainetta ralliautoilun mahtimaana ovat vahvistaneet esimerkiksi Markku Alen (FIA Drivers Cupin voitto eli epävirallinen maailmanmestari, 19 MM-osakilpailuvoittoa), Hannu Mikkola (yksi maailmanmestaruus, 18 MM-osakilpailuvoittoa), Timo Salonen (yksi maailmanmestaruus, 11 MM-osakilpailuvoittoa), Juha Kankkunen (neljä maailmanmestaruutta, 23 MM-osakilpailuvoittoa), Tommi Mäkinen (neljä maailmanmestaruutta, 24 MM-osakilpailuvoittoa) ja Marcus Grönholm (kaksi maailmanmestaruutta, 30 MM-osakilpailuvoittoa). Suomella on myös monia menestyneitä rallikuljettajia, jotka eivät ole voittaneet maailmanmestaruutta.

Ratamoottoripyöräily innostaa kansaa

Ratamoottoripyöräily on maailmalla erittäin suosittua ja suomalaisten mielenkiintoa ovat 2000-luvulla pitäneet yllä kuljettaja Mika Kallio sekä Aki Ajon pyörittämä Ajo Motorsport -tiimi. Ratamoottoripyöräilyn kohdalla menestys alkoi Suomen kohdalla paljon aikaisemmin, sillä Jarno Saarisesta tuli lajin ensimmäinen suomalainen maailmanmestari vuonna 1972. Saarinen sai urallaan lempinimet “Paroni” ja “Flying Finn”. Saarinen kuoli vuonna 1973 Monzan radalla sattuneessa kisaonnettomuudessa, vain 27-vuotiaana.

Suomessa järjestettiin myös ratamoottoripyöräilyn MM-kilpailu Imatralla. Kisan nimi oli Imatranajo, ja se oli osa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaa vuosina 1964–1982. Se kuului aikansa suosituimpiin suomalaisiin kesätapahtumiin. Kuten mainittua, 2000-luvulla ratamoottoripyöräilyn huipulle ovat nousseet Mika Kallio kuljettajan roolissa ja Ajo Motorsport -tiiminä. Kallion CV:stä löytyy muun muassa kaksi hopeaa 125cc:n MM-sarjassa vuosilta 2005 ja 2006, pronssia 250cc:n MM-sarjasta vuodelta 2008 ja Moto2 luokan hopea vuodelta 2014.

Enduron suomalaistähdet

Enduro on moottoripyörälaji, jossa suomalaiset kuljettajat ovat menestyneet loistavasti. Maailmanmestaruuteen suomalaisista endurokuskeista ovat yltäneet esimerkiksi Juha Salminen, Samuli Aro, Kari Tiainen ja Petteri Silván. Lajina enduro on moottoripyörien luotettavuuskilpailu, jossa ajetaan siirtymät (liikenteessä) ja reitille sijoitetut maastokokeet. Kuten maastokokeiden nimestä voi arvata, ne on sijoitettu maastoon ja enduro onkin niin kutsuttu offroad-laji. Tavoitteena on selvitä reitistä mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti.

On syytä huomata, että liikenteen seassa kuskit ajavat liikennesääntöjä sekä myös nopeusrajoituksia noudattaen. Kisojen pituudessa voi olla suurta vaihtelua: jotkut kestävät päivän, kun taas toiset voivat kestää kuusikin päivää. Suomessa tunnetuin endurokisa on Päijänteen ympäriajo, joka on järjestetty perinteisesti keväällä. “Päitsinä” tunnettu kisa on kansainvälisessäkin vertailussa yksi vanhimmista yhä järjestettävistä moottoripyöräkisoista, sillä se järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1927.

F1-veneet ja Sami Seliö

Hieman eksoottisempi moottoriurheilumuoto ovat Formula 1 -veneet, mutta tässäkin lajissa suomalaiset ovat saavuttaneet menestystä. Viralliselta nimeltään sarja on F1 Powerboat Racing, mutta siihen viitataan usein “tuttavallisesti” F1-veneinä. Kyseessä on kilpaveneiden kovatasoisin sarja, jota voi verrata Formula 1 -autojen MM-sarjaan. Myös F1-veneet kiertävät ympäri maailmaa kilpaillen erilaisilla vesialueilla, kuten esimerkiksi Aasiassa, Euroopassa (myös Suomessa on kilpailtu), Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Pisteitä jaetaan Formula 1 -autojen tyyliin niin kuskeille, kuin myös talleille. Suomalaisista kuskeista menestystä on niittänyt etenkin Sami Seliö, joka teki debyyttinsä kaudella 1998. Urallaan hän on voittanut F1-veneiden maailmanmestaruuden vuonna 2007 ja 2010. Lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy kaksi MM-hopeaa ja kaksi MM-pronssia. Toinen suomalainen, joka ajoi F1-veneitä, oli Pertti Leppälä. Hän oli entinen nopeuslaskija, joka ajoi F1-veneiden MM-sarjassa kahdesti hopealle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *