Moottoriurheilijamme Suomi-kuvan nostattajina

Asukaslukuun suhteutettuna hämmästyttävä määrä suomalaisia on luonut huippu-uran moottoriurheilijana. Moottoriurheilu on harrastuksena suhteellisen kallis ja esimerkiksi F1-uran luominen ei käytännössä ole mahdollista ilman ulkopuolista taloudellista tukea. Vaikka moottoriurheilu on suomalaisten sydäntä lähellä, sitä ei kuitenkaan yhteiskunnan taholta tueta samalla lailla kuin esimerkiksi olympialajeja. Kuitenkin kirkkaimmat moottoriurheilutähdet toimivat myös tärkeinä Suomi-kuvan edistäjinä. Formulakuskimme Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen ovat ulkomailla tunnetuimpien suomalaisten joukossa.

Suomalaisten menestystä moottoriurheilussa selitetään usein sillä, että talvisin liikenneolosuhteet ovat hankalat koko maassa. Tämä opettaa meidät jo nuorena hallitsemaan vaikeita olosuhteita ja vaativia tilanteita. Toisekseen on pohdittu suomalaisen sisun ja jääräpäisen luonteen merkitystä etenkin kovan kilpailuviettimme ja voitontahtomme kohdalla. Jokin suomalaisia joka tapauksessa vie vauhdilla eteenpäin, sillä suomalaiset ovat taitavia kilpailemaan niin autoilla, moottoripyörillä kuin veneilläkin.

Marcus Grönholm – suomalainen rallikuningas

Kauniaisissa vuonna 1968 syntynyt Marcus ”Bosse” Grönholm kuuluu kaikkein menestyneimpiin suomalaisiin rallikuljettajiin. Marcuksen suvussa moottoriurheilu on ollut vahvasti läsnä. Hänen isänsä ja serkkunsa ovat myös olleet menestyneitä ralliautoilijoita. Taustalla Marcuksella on lyhyt ura motocross-ajajana, mutta hän siirtyi jo varhain loukkaantumisten takia rallin pariin. Grönholm ajoi ensimmäiset rallit parikymppisenä, mutta ensimmäistä SM-kultaa saatiin odottaa vuoteen 1994 asti.

Grönholm on voittanut kaksi maailmanmestaruutta, molemmat Peugeotin ratissa. Ensimmäinen voitto tuli vuonna 2000 ja toinen huonommin kulkeneen vuoden jälkeen 2002. Kaksi seuraavaa kautta kärsivät keskeytyksistä, mutta 2005 Marcus ajoi vaikeuksista huolimatta kolmannelle sijalle. Kaudet 2006-2007 Grönholm ajoi Fordilla kakkoseksi jääden vain yhden ja neljän pisteen päähän Sebastian Loebista. Uransa hän päätti vuonna 2007, mutta sen jälkeenkin Grönholmia on nähty ralliauton ratissa yksittäisissä kilpailuissa.

Kimi Räikkönen tunnetaan kaikkialla maailmassa

Kaikkein tunnetuin suomalainen F1-kuski on varmasti Espoossa vuonna 1979 syntynyt Kimi Räikkönen. Monen muun formulakuljettajan tavoin Kimi aloitti uransa karting-autoilun parissa. Formula Renault Eurocup -sarjan ja formula kolmosen kautta hän pääsi F1-radalle vuonna 2001. Ensimmäisen kautensa Kimi ajoi Sauberilla saavuttaen kymmenennen sijan, ja voitti ansaitusti kauden tulokas -tittelin. Seuraavat viisi kautta Kimi ajoi McLarenilla saavuttaen kahdesti kakkospallin.

Vuonna 2007 Räikkönen vaihtoi Ferrarin puikkoihin ja saavutti uransa ensimmäisen ja tähän mennessä ainoan F1-voittonsa. Kaksi seuraavaa kautta Ferrarilla sujuivat heikommin, minkä jälkeen Kimi piti taukoa F1-areenoilta, ajaen MM-rallia ja Nascaria. Kausina 2011 ja 2012 Räikkönen ajoi Lotuksella, mutta selkävaivojensa vuoksi jäi sijoituksessa kolmanneksi ja viidenneksi. Seuraavat viisi vuotta Kimi ajoi taas Ferrarilla ja jatkaa edelleen uraansa vuodesta 2019 alkaen Alfa Romeolla.

Mika häkkinen ajoi Suomen maailmankartalle

Mika Häkkinen oli ensimmäinen todella tunnettu suomalainen moottoriurheilija niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Häkkinen on syntynyt Vantaalla vuonna 1968. Räikkösen tavoin Häkkinen aloitti uransa kartingista, voittaen mestaruuden peräti viisi kertaa. F3-sarjan jälkeen Mika pääsi formuloiden kuninkuusluokkaan ajamaan Lotukselle kausille 1991 ja 1992 päästen sijoille 16 ja 8. Parhaiten Mika Häkkinen tunnetaan kausistaan McLarenilla, jonka talliin hän pääsi ensin testikuljettajaksi vuonna 1993.

Ykköskuljettajana McLarenilla Mika Häkkinen oli elementissään, vaikkakin hänen voitontahtonsa johti useihin kolareihin ja ulosajoihin. Pahin onnettomuus sattui vuonna 1995 Adelaidessa, jolloin Häkkinen ajautui huimalla nopeudella päin rengasvallia ja kärsi aivotärähdyksestä sekä kallonmurtumasta. Onnettomuutta seuranneina vuosina Häkkinen nosti tasaisesti sijoitustaan huipentuen vuosien 1998 ja 1999 peräkkäisiin MM-voittoihin. Viimeiset F1-kisansa Mika ajoi vuonna 2001, mutta pysyi senkin jälkeen moottoriurheilun parissa, lähinnä DTM-sarjan kautta.

Kari Tiainen on kaksipyöräisten menestynein suomalainen

Riihimäellä vuonna 1966 syntynyt Kari Tiainen on Suomen menestynein moottoripyöräurheilija. Tiaisen lajina on enduro, jossa kuljettajat ajavat maastoon merkittyjä reittejä, jonka varsilla suoritetaan taitoa vaativia erikoiskokeita. Kari Tiainen on voittanut peräti seitsemän enduron maailmanmestaruutta ja saavuttanut neljä kakkossijaa ajaen Suzukilla, Husqvarnalla ja KTM:llä. Hänen nimissään on myös kaksi Suomen ja Espanjan mestaruutta, neljä Saksan mestaruutta sekä neljä MM-joukkuekultamitalia.

Jarno Saarisen legendaarinen ura

Jarno saarinen oli lyhyeksi jääneen uransa aikana erittäin menestynyt ratamoottoripyöräilijä. Saarinen syntyi vuonna 1945 Turussa. Jo parikymppisenä Saarinen voitti jäärata-ajon SM-kultaa ja ratamoottoripyöräilyn suomenmestaruudet hänellä on vuosilta 1969, 1970 ja 1972. Saarinen menestyi myös kansainvälisesti. Vuosina 1971 ja 1972 hän voitti 350-kuutioisten sarjassa hopeaa ja 250-kuutioisissa vastaavasti pronssia sekä kultaa. 1973 Saarisen upeasti alkanut kausi päättyi Italian Monzassa sattuneeseen onnettomuuteen, jossa suomalaiskuski menehtyi.

Sami Seliö on F1-veneiden mestari

Vuonna 1975 Lohjalla syntynyt Sami Seliö on kaikkien aikojen menestynein suomalainen moottoriveneurheilija. Hän kilpailee veneilyn kuninkuusluokassa, F1 Powerboat -sarjassa. Uransa moottoriveneiden parissa hän on aloittanut vuonna 1987 junioriluokassa. F4-luokkaan Seliö vaihtoi kaikkein nuorimpana tulokkaana, 16-vuotiaana, missä voitti myös maailmanmestaruuden seuraavana vuonna. F1-kisoihin Seliö pääsi mukaan vuonna 1998 ja sijoituttuaan ensimmäisenä vuonna yhdeksänneksi, hänet valittiin vuoden tulokkaaksi. Sami Seliö on voittanut F1-veneiden maailmanmestaruuden kahdesti.

Muiden moottoriurheilulajien parhaat

Suomessa harrastetaan ja kilpaillaan myös useissa hieman vähemmän tunnetuissa moottoriurheilulajeissa. Vuonna 1975 syntynyt Janne Tapio on menestynein suomalainen moottorikelkkailija. Hän on voittanut lukuisia Suomen, pohjoismaiden sekä Euroopan mestaruuksia, ja maailmanmestaruuden kahdesti. Vuonna 1954 syntynyt Jarmo Hirvasoja on ainoa suomalainen, joka on voittanut jääspeedwayn mestaruuden. Jouko Kallio taas on Suomen menestynein ratakuorma-autokuski ja Heikki Mikkola paras suomalainen motocross-ajaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *